Itt vagyunk!

Egy film Nektek, Rólatok!

Ismerjetek meg minket!

Sokan hajlamosak alábecsülni az esküvői film eszmei értékét. Mi nagyon örültünk volna, ha a szüleink annak idején megtehetik, hogy filmet készíttetnek a Nagy Napról. Képzeljük el, mennyire jó visszanézni, felidézni 20, 30 vagy akár 50 év múlva magunk fiatalabb kiadását, a násznépet, a helyszínt, a tortát, a hangulatot. A Nagy nap eseményei gyorsan lepörögnek, ezért a film segít igazán emlékezni. Többek között ez inspirált minket arra, hogy elkezdjük ezt a projektet. Úgy érezzük, a mozgókép az, ami a legtöbbet adhat vissza a nap hangulatából.


Az esküvői filmezés nekünk, szerelem, hobbi, munka és hivatás is egyben. Azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb minőségben nézhessétek újra évek múlva is életetek egyszeri, megismételhetetlen pillanatait.

A csapatunkban elegen vagyunk ahhoz, hogy földön és levegőben is megörökítsük a Nagy Napotokat. Legyen szó filmről, drónfelvételről. A munkánk folyamatába Titeket is bevonunk, hiszen minden Rólatok szól, fontos, hogy minden olyan legyen, aminek igazán örültök – mindezt a szakmai szempontok figyelembevételével.

A hagyományos esküvői videókkal szemben a mi filmjeinkben a jelenetek, a színek és az árnyalatok sokkal szebbek, élettel telibbek. Egy nagyjából 4-5 perces klipben és egy 15-45 perces nagy filmben mutatjuk meg a Nagy Napot. Nem egy sorozatban legyártott, klisés videót szeretnénk átadni Nektek, hanem egy egyedi, érzelmekkel, örömökkel teli filmet, pont olyat, amilyenek Ti vagytok!

Ha kérdésetek lenne, bátran keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén!

TELEFON:06 20 44 88 7 33