Rólunk

incline
Bemutatkozik a Salton Wedding Films csapata
icon

Ismerjetek meg minket!


Az esküvői filmezés nekünk szerelem, hobbi, munka és hivatás is egyben. Azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb minőségben nézhessétek újra évek múlva is életetek megismételhetetlen pillanatait.

A csapatunkban elegen vagyunk ahhoz, hogy földön és levegőben is megörökítsük a nagy napotokat, legyen szó filmről, drónfelvételről. A munkánk folyamatába Titeket is bevonunk, hiszen minden Rólatok szól, fontos, hogy a filmetek olyan legyen, aminek igazán örültök – mindezt a szakmai szempontok figyelembevételével.

A hagyományos esküvői videókkal szemben a mi filmjeinkben a jelenetek, a színek és az árnyalatok sokkal szebbek, élettel telibbek. Egy nagyjából 4-5 perces klipben és egy 15-35 perces nagy filmben mutatjuk meg közös életetek egyik legfontosabb napját. Nem egy sorozatban legyártott, klisés videót szeretnénk átadni Nektek, hanem egy egyedi, érzelmekkel, örömökkel teli filmet, pont olyat, amilyenek Ti vagytok!

Ha kérdésetek lenne, bátran keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén!

Díjak / elismerések

incline

SAL

TON

fi

lms

GYIK

incline
Gyakran ismételt kérdések

A kreatív forgatás időpontja egy előre egyeztetett szombaton vagy vasárnapon valósul meg, nagyjából két órán át tart, naplemente előtti kezdéssel, közösen kiválasztott helyszínen (ez lehet olyan, ahová kötődésetek van, természetközeli, romantikus, egyedi igények).
Az esküvő előtt vagy után van lehetőség rá. Amennyiben esküvői ruhás kreatív felvételeket szeretnétek, akkor a first look miatt a nagy nap után tudunk forgatni. Ha előtte lenne alkalmasabb, csinos ruhát szoktunk kérni: menyasszonyoknál valamilyen világosabb ruha, vőlegényeknél farmer-ing kombináció. A kreatív forgatás során a cél, hogy teljesen egymásra hangolódjatok, ne feszélyezzen Titeket a kamera, el tudjatok lazulni a séták, ölelések, csókok során. Drónfelvétel is készül. Szoktuk javasolni, hogy az esküvő napján még a vacsora előtt, naplementében 20 percet adjatok nekünk néhány felvétel erejéig, hogy az aznapi formátok meg legyen örökítve külön intimebb jelenetekkel. Kreatív felvételeket az esküvő napján délelőtt, kora délután nem rögzítünk, hiszen sem a hőmérséklet, sem a fények nem alkalmasak arra, hogy igazán jót tudjunk alkotni.

Erre három opció van:

1. az esküvőt megelőző órákban, percekben
(Előnye, hogy intimebb, mint a 2. pont, valamint jobban ki tudjátok fejezni az érzéseiteket, hiszen csak a szolgáltatók vannak jelen Veletek.)

2. a szertartáson

3. a nagy napot megelőző kreatív forgatáson
(Az esküvő előtti úgynevezett „próbának” is tekinthetjük, hiszen a tervezett sminkben, hajjal, ruhában érkeztek.)

A szolgáltatói asztal közelében legyen biztosítva áramforrás, valamint egy külön kis asztal a násznéptől elszeparáltan, ahol elvégezhetjük a biztonsági másolásokat.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy minket szeretnétek felkérni a nagy napotok megörökítésére, több opció közül választhattok:

- személyes találkozó, amikor jobban megismerjük egymást, megbeszélhetjük a kérdéseket, kéréseket, szerződéskötéssel egybekötve
- videótelefon, szerződéskötés nyomtatással-szkenneléssel, majd egy későbbi alkalmas időpontban személyes találkozó

Egy napon belül elektronikus számlát állítunk ki az első fizetési részletről mindkét esetben.

A megrendelt csomagotok összegét 3 részletben lehet kiegyenlíteni:
a szerződés aláírásakor a teljes összeg 40 százalékát, 60 nappal az esküvő előtt, valamint a filmek átadásakor a további 30-30 százalékát.

Az esküvő napján, valamint a kreatív forgatáson készítünk drónfelvételeket, amennyiben az időjárási körülmények és a helyszínek adottságai ezt lehetővé teszik.

Ahogy egy festő sem ad át félkész képet, úgy mi sem adunk át nyersanyagot, hiszen ezek az utómunkafolyamat részét képezik. Speciális 'flat' fakószürke képi anyagot rögzítünk, mely kizárólag színezés után nyeri el végső formáját. Ha hosszabb filmes anyagot szeretnétek a nagy napotokról, ajánljuk a nagy filmet tartalmazó csomagunkat, melyben vágatlanul, több kameraállásból láthatjátok a bevonulás, a fogadalomtételek, a gyűrűhúzás és a nyitótánc pillanatait.

Nem is gondolná az ember, mennyire fontos ez a kérdés. Adott egy (vagy több) kiváló ceremónia- és lagzihelyszín, templom, ahol gyönyörű felvételek készülnek. Nagyon sokat számít, hogy azok a snittek, amelyeken a sminkelés, az öltözködés látszik, szintén egy igényes, szép helyen történjen, hogy az összes jelenet harmóniában legyen a kész filmben.

A délelőtti óráktól a menyecsketánc végéig, maximum éjjel 1 óráig vagyunk Veletek.
Általában a készülődés utolsó mozzanataitól (smink vége, öltözködés) szoktunk kezdeni. Természetesen már előbb ott vagyunk a helyszínen, pillanatképeket, vágóképeket örökítünk meg.

A highlights film esetében a zeneválasztás a mi feladatunk. Ennek oka, hogy a képi anyaghoz, az adott nap hangulatához passzoló zenét/zenéket az utómunka során lehet a legjobban összhangba hozni.Vannak még kérdéseitek? Keressetek minket bizalommal!